Nieuwsbrief Juni

Beste kunstliefhebbers.  Hierbij de nieuwsbrief van juni met allerlei interessante informatie en info over de komende Kunst & Geloof expositie!

 

Kunst & Geloof 2017: SAMEN

In de maand november wordt de jaarlijkse expositie Kunst & Geloof gehouden in de Vredeskerk. Het is de bedoeling om een open podium te zijn voor amateurkunstenaars en hobbyisten. Ook al bent u geen Van Gogh, Rembrandt of Zadkine; als u tekent, schildert, fotografeert of andere beeldende kunsten beoefent en u wilt anderen graag laten genieten van uw werk, dan kunt u zich opgeven bij Jetty Mouw of via de website (adres secretariaat enz) De expositie vindt plaats in de periode van zaterdag 4 november t/m zondag 12 november (13.00 uur) en is met name in de beide weekenden voor breder publiek toegankelijk. Een nadere invulling van het programma volgt t.z.t.

De werkgroepleden van Kunst & Geloof, Ton en Ineke Broeckx, Dick Vosselman en Wilma Wagenaar hebben vorig jaar voor het laatste de expositie georganiseerd. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor hun grote inzet en betrokkenheid bij Kunst & Geloof. Wij hebben gelukkig een aantal mensen – deels vanuit de Protestantse Gemeente Oosterhout, deels vanuit de Catharinaparochie – bereid gevonden om de organisatie van de expositie dit jaar op zich te willen nemen. (over ‘samen’ gesproken, het thema van de tentoonstelling)

Nu de exposanten nog……

Het thema van Kunst &  Geloof is dit jaar ‘Samen’. Wij hopen in ieder geval op een goede en samenbindende activiteit en nodigen u van harte uit om – actief of passief – mee te doen aan de tentoonstelling.

De nieuwe werkgroep bestaat uit: André Vlieger, Cees Arnold, Jetty Mouw, Riet Simons, Magda van Beuzekom, Elien Leonard en Erna Tekke. Zij (wij) zijn in ieder geval enthousiast en hopen op een positieve respons van potentiële exposanten.

Mede namens de andere werkgroepleden,

André Vlieger, apvlieger@gmail.com,                                                                         Jetty Mouw, jetty.mouw@gmail.com,                                                                             en Erna Tekke, elp.tekke@ziggo.nl,

Inschrijven expositie
Mogelijk heeft u eerder deelgenomen aan een expositie van Kunst & Geloof of is dit de eerste keer. In ieder geval kunt u zich vanaf nu inschrijven voor de expositie!  Via de website www.kunstengeloofoosterhout.nl kunt u het inschrijfformulier downloaden en opsturen naar secretariaat@kunstengeloofoosterhout.nl. Wilt u nog meer weten, dan kunt u altijd mailen.

Voorwaarden deelname expositie.
Daar de sponsoring van Kunst & Geloof door externe instanties minder wordt, zijn wij genoodzaakt aan de deelnemers een inschrijfbijdrage te vragen van 15 euro. Iedere deelnemer krijgt 1 vierkante meter expositieruimte. Als u meerdere werken inlevert, wordt er in overleg geselecteerd wat het beste in het totaaloverzicht past, om een zo mooi mogelijke expositie samen te stellen voor het publiek. De expositie zal door de leden van de werkgroep worden ingericht.

Expositieruimte
Naast het exposeren in de Vredeskerk kunnen wij u ook sinds twee jaar in de vernieuwde Beuk de mogelijkheid geven te exposeren. De afgelopen jaren bleek dit een mooie combinatie. In de Beuk is een railsysteem aangebracht. Op passende wijze kunt u uw lijsten en doeken hier exposeren. Ook is het mogelijk om sokkels te gebruiken. 

 

nieuwsbrief Juni 2017 (2)

Reacties zijn gesloten.