nieuwsbrief augustus 2019

Kunst en Geloof 2019
De elfde versie van Kunst en Geloof is gepland voor de tweede week van november dit jaar. U heeft daarover al eerder kunnen lezen. Een klein voorproefje was er op 14 mei in De Beuk. O.l.v kunstenaar (en docent van H19) John van Gils gingen belangstellenden met het thema ‘ Onderweg ’ aan de slag. Het resultaat was een grote hoeveelheid verrassende en ‘inspirerende’ objecten. Met een minimale hoeveelheid aan materiaal lieten de aanwezigen op deze inspiratieavond zien hoe het onderwerp “Onderweg” op elkaar inwerken. Dat werkte aanstekelijk en belooft veel voor de expositie.
De commissie Kunst en Geloof is op dit moment volop bezig met de voorbereiding van de expositie later dit jaar. Verschillende mensen zich al aangemeld voor deelname. Maar er is nog ruimte voor meer deelnemers. Er kunnen maximaal 40-45 mensen meedoen. De inschrijvingstermijn eindigt op 30 september.
U kunt zich aanmelden via de website van Kunst en Geloof Oosterhout http://kunstengeloofoosterhout.nl en via het emailadres: secretariaat@kunstengeloofoosterhout.nl.
Werkgroep Kunst en Geloof Oosterhout

Reacties zijn gesloten.